MOGE TEE NIJMEGEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 37 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Moge Tee Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2024 om 18:52 Bestelling was er exact op de afgesproken tijd en de bubble teas waren heerlijk en nog goed koud! Ik zou absoluut opnieuw bestellen.
21 mei 2024 om 15:15 This is the third time the shop deliver wrongly to me. First time the order was missing few things. second time, all the drink was spilled. third time they send me the wrong order
9 mei 2024 om 17:46 Ik bestelde 1 drankje en 2 dessert. De taart was erg droog. Het duurde meer dan 2 uur voor dat ik mijn bestelling kreeg en daar betaal je 6 euro voor. Vindt de bezorg kosten belangrijk duur en all helemaal voor een kleine bestelling dan 2 uur duurde.
30 apr 2024 om 19:20 Really good !
25 apr 2024 om 15:16 Very good
23 apr 2024 om 14:43 Bubble tea was as always tasty! Tayaki Vanille curd was amazing :)
22 apr 2024 om 22:50 Dumpling where very tasty and the bubble tea was delicious. Till the next order
6 apr 2024 om 14:51 Ik bestel tegenwoordig bijna elke week, deze week zelfs twee keer. Zo veel keuze en heel erg veel lekkere dingen. Zeer tevreden!
26 mrt 2024 om 18:39 Drankjes warm besteld maar koud geleverd gekregen zonder overleg, briefje erbij apparaat kapot. Als ik dit van te voren had geweten had ik de bestelling willen annuleren want ik vind koud niet lekker.
19 mrt 2024 om 21:51 Lekkere drankjes en een vriendelijke bezorger
17 mrt 2024 om 19:27 I'm very unhappy the restaurant. Order took very long to arrive, and when it arrives, we ordered 4 but they only sent us 2. And when we tried to contact the restaurant, the restaurant doesn't have any number to contact, which is not convenient at all
25 feb 2024 om 0:35 Slecht! Moesten 2.5u op onze bestelling wachten.